Alfa Media

Om oss

Om oss

Alfa profilen har vi hatt med oss tilbake fra 2003. Den gangen under navnet Alfa Kommunikasjon. Vi var da forhandler av NetCom som etterhvert ble kjøpt opp av Telia. I de påfølgende årene tok vi store markedsandeler på Vestlandet og har opp gjennom årene levert en lang rekke telefoniløsninger med tilhørende utstyr og tjenester.

De siste årene har vi brukt mye tid og ressurser på å utvikle oss fra bare å være en tele- og dataforhandler til også å bli totalleverandør innen webløsninger. Dette innbefatter alt fra nettsider til bookingløsninger og nettbutikk. Vi lytter til kundene våre og utvikler løsningene våre i henhold til krav og ønsker fra kunder i alle forskjellige bransjer. Det har ført til at vi i dag har meget komplette løsninger, spesielt innenfor booking og nettbutikk.

Vi har etterhvert blitt en spesialist innen markedsføring på web og sosiale medier. I dag leverer vi egenproduserte webløsninger til hele Norge, samtidig som vi fremdeles er leverandør av tele- og dataløsninger. Dette gjør oss til en totalleverandør innen kommunikasjon og markedsføring.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har ingen bindingstid på våre produkter og tjenester! Hvorfor har vi ikke det? Jo, fordi vi tenker at det er vår oppgave å gjøre kundene så fornøyd at de ikke ønsker å bytte til en annen leverandør.

Hvor lang tid tar det å få bygget en nettside?

Standard leveringstid på våre nettsider er rundt to uker, men dette avhenger av hvor fort vi får tilsendt innhold i form av tekst og bilder fra deg som kunde.

Du trenger ikke å gjøre annet enn å fortelle litt om innholdet så lager vi et utkast til deg som du kan godkjenne eller be om endringer.

Har dere bindingstid?

Nei, vi har ikke bindingstid på løsningene som er produsert og levert av oss.

Dersom vi leverer løsninger levert av 3. part så kan det innebære en viss form for bindingstid. Eksempler på slike løsninger kan være telefoni fra Unifon eller tilleggs-moduler til webløsninger. 

Har dere forskjellige pris-pakker?

Vår prisstruktur er svært oversiktlig og enkel. Vi trenger ikke mange forskjellige startpakker som kundene må velge mellom.
Hos oss starter du med webhotell og legger til de antall sider eller tilleggstjenester som du ønsker. Dette gjør selvsagt at du kan begynne med en enkel startside og utvide etterhvert som bedriften eller behovene endrer seg.

Du kan lese mer om våre priser her:
Prisliste

Hva er inkludert i drifting av webløsninger?

Hos oss inkluderer det aller meste i driftingen av nettsiden:

  • Domeneavgift
  • Serverleie
  • Epost
  • Overvåkning og kontroll
  • Backup og sikkerhet
Hvorfor bør jeg ha nettside?

En stor del av de som ønsker å bestille et produkt/tjeneste eller bare ønsker informasjon, starter med å foreta et søk på Google.

Dersom din bedrift eller dine produkter er synlig på Google søk er det svært viktig at de lander på en nettside som gir troverdighet.
Og hva er en troverdig side? Det er en side som har moderne utseende og fremstilles om nylig oppdatert. 

En nettside er videre førsteinntrykket man får av en bedrift, så her gjelder det å ha en fin og brukervennlig nettside som representerer bedriften på best mulig måte.