For å få din SmartThings Hub til å fungere optimalt sammen med utstyr fra forskjellige produsenter trenger du ofte å legge til en Device Handler. Det finnes mange forskjellige Device Handlere der ute som blir laget på Samsung sitt SmartThings forum (https://community.smartthings.com). Vi anbefaler at du også oppdaterer Device Handlerne dine til siste versjon slik at den også dekker nye funksjoner eller versjoner fra produsentene.

Vi kan også sette opp dette for kundene våre og tar 490 kr. inkl. mva for dette.

Ellers kan du følge vårt forslag til oppsett selv. Husk at linkene under til de forskjellige Device Handlerne kun er eksempler og vi kan ikke garantere at denne siden til enhver tid er oppdatert med de siste eller beste Handlerne som ligger ute på nettet.

Slik installerer du en Device Handler:

 1. Login på din SmartThings side (https://graph.api.smartthings.com).
 2. Trykk på «My Locations» og klikk på den Hub-en du vil sette opp.
 3. Trykk på mappen «My Device Handlers» og velg «Create New Device Handler» helt til høyre på siden.
 4. Velg mappen «From Code».
 5. Kopier all tekst i den valgte Device Handleren og lim det inn på denne siden (oversikt over foreslåtte Device Handlere finner du på linken nederst på denne siden).
 6. Trykk «Create».
 7. Trykk på «Publish» og «Publish for me».

Du har nå installert en ny Device Handler på din SmartThings Hub. Når du setter opp ny enhet/device vil som regel systemet velge riktig Device Handler automatisk, men det er mulig du må gå inn på selve enheten/devices og velge riktig Handler.

Det gjør du på følgende måte:

 1. Trykk på «My Devices» mappen.
 2. Velg den enheten/device du ønsker å jobbe med
 3. Trykk på knappen «Edit» nederst på siden
 4. Gå til «Type» og velg riktig Device i listen
 5. Trykk «Update»